Kategorijos

  • -4,00 €

Daugiafunkcinis gelis buteliuke "Gel in bottle"

11,99 €
7,99 € Sutaupote 4,00 €

Talpa: 10ml

Variantai
Kiekis
Sandėlyje

Nagų stiliaus revoliucija - vienfazis, savaime išsilyginantis gelis nagų priauginimui patogiame buteliuke su teptuku. Visiškai kontroliuojamas produktas nagų priauginimui. Dėl savo tirštos konsistencijos priemonė leidžia jums sukurti tobulos formos nagus ypač greitai ir lengvai. Šis gelis neužlieja odelių ir puikiai apsaugo nago plokštelę nuo mechaninių pažeidimų ir išorinių veiksnių. Tai idealus produktas dirbant vieno lašo metodu, be dildžiavimo. Patvarus, atsparus aukštai temperatūrai, tačiau lankstesnis nei įprastas gelis, turi dispersinį (lipnų) sluoksnį. Puikiai tinka priauginimui su formelėmis, taip pat natūralių nagų išlyginimui ir sustiprinimui.Vienas produktas - daugybė galimybių. Sutrumpinkite darbo laiką iki minimumo!

 

Naudojimas:

  • Natūralaus nago paruošimas - paruoškite natūralų nagą, sutrumpinkite jį iki minimumo, sutvarkykite odeles, pašiauškite nagus dilde, nuvalykite dulkes ir nuriebalinkite nago plokštelę su nuriebalintoju. Įvertinkite nagų būklę, jei reikia - naudokite rūgštinį arba nerūgštinį gruntą.
  • Priauginimas - Paruoškite formelę taip, kad jis puikiai atitiktų laisvą nago kraštą. Užtepkite gelį ant formos ir nagų plonu sluoksniu, suteikdami norimą formą ir ilgį. Džiovinkite lempoje. Dar kartą užtepkite gelį plonu sluoksniu ant viso nago formuodami taisyklingą formą ir nago storį. Vėl džiovinkite lempoje. Nuvalykite lipnų sluoksnį ir jei reikia dilde sutvarkykite nelygumus arba iš karto tepkite gelinį laką arba viršutinį gelinio lako sluoksnį.
  • Sustiprinimas ar išlyginimas - Užtepkite gelį plonu sluoksniu, tada paimkite didesnį lašą gelio ir juo išlyginkite, formuokite nago plokštelę. Džiovinkite lempoje. Nuvalykite lipnų sluoksnį valikliu ir jei reikia dilde sutvarkykite nelygumus arba iš karto tepkite gelinį laką arba viršutinį gelinio lako sluoksnį.

 

Spalva nuotraukoje yra tik vizualinė priemonė. Priklausomai nuo monitoriaus ar bendro apšvietimo, spalva tikrovėje gali skirtis.

1652-1
12 Prekės

Šiuo metu ši prekė neturi atsiliepimų.

Jums taip pat gali patikti